SERAFINE je vokalni trio, ki ga sestavljajo vokalistke VALENTINA ČUDEN, MOJCA POTRČ in DADA KLADENIK – vse tri članice ansambla Opere SNG Maribor. Združujejo se tudi kot vokalne pedagoginje in ob prostem času tudi same rade zapojejo. Tako je nastal trio Serafine, kjer se vokalistke sprehajajo po melodijah POP glasbe iz minulega stoletja. Aranžmaje skladb pa podpisujejo kar same. Na koncertih in prireditvah, kjer nastopajo, pa za klavirsko spremljavo poskrbi Valentina Čuden. 
 
Že na svojem prvem nastopu z mariborskim orkestrom Toti Big Band v Veliki dvorani slovenskega narodnega gledališča v Mariboru, so se Serafine uspešno predstavile in požele ogromen aplavz. Kmalu zatem so nastopile v Stari dvorani mariborske opere na samostojnem koncertu imenovanem “Around the Music” – Z glasbo naokoli – in navdušilo občinstvo razprodane dvorane z izjemnim nastopom. Koncert “Z glasbo naokoli” poslušalca popelje skozi različna glasbena obdobja. Ne manjkajo ne blues, swing, rock&roll ali rythm&blues, postaje glasbenega popotovanja pa vključujejo tudi country, muzikal in rock opero.
 
Od leta 2014 koncertiramo na pomembnih dogodkih po vsej Sloveniji (51. ZLATA LISICA – gala večerja, BOB LETA 2014, Vlado Kreslin v Narodnem domu, Grad Ptuj, KGB, SNG Maribor, Toti Big Band, Salon Maribor, Life Class Hoteli Portorož in drugi).
VALENTINA ČUDEN
VALENTINA ČUDEN

pevka & pianistka

Pevka, pianistka, pedagoginja in članica Opere SNG Maribor

DADA KLADENIK
DADA KLADENIK

Pevka & pedagogoinja

Pevka, pedagoginja in članica Opere SNG Maribor

MOJCA POTRČ
MOJCA POTRČ

Pevka & pedagoginja

Pevka, pedagoginja, producentka in članica Opere SNG Maribor